Роботу ТРЦ «Екватор» обмежено з 3 до 17 квітня

Шановні відвідувачі ТРЦ «Екватор» м.Полтава, у зв’язку з рішенням Полтавської ОДА щодо вирішення епідеміологічної ситуації, що склалася у місті, роботу ТРЦ «Екватор» обмежено з 3 до 17 квітня включно. У нашому ТРЦ рацюватимуть: гіпермаркет «Велмарт» зоомагазин аптека обмін валют, банкомати, термінали магазини засобів зв’язку Просимо звернути увагу, що рух безкоштовних експресів тимчасово зупинено. З приводу

ДОКЛАДНІШЕ
Головні тренди сезону весна-літо’21

2020 рік запам’ятався не лише пандемією, але й багаточисленними протестами. Карантин багатьом подарував унікальну можливість пригальмувати, озирнутися навколо, замислитися і зрозуміти, що все зовсім не так, як того хотілося б. А за бажане варто боротися! Дизайнери також не обійшлися без призивів та лозунгів в створенні одягу – миротворчих, суспільних  та просто життєстверджувальних. Якщо віриш у

ДОКЛАДНІШЕ
Фотозвіт зі свята весни в ТРЦ «Екватор»

Пропонуємо переглянути світлини та згадати теплу атмосферу свята весни у ТРЦ «Екватор» в м.Полтава😉 Фото вже на нашій сторінці у Facebook, знаходьте себе та зберігайте на згадку📸😉 Дякуємо нашим спонсорам за чудові подарунки та відвідувачам, що розділяєте з нами святкові моменти свого життя!

ДОКЛАДНІШЕ
Готуємо з «Велмарт». Добірка незвичних страв до Великоднього посту

Ось і скінчився тиждень смачного свята Масляної та розпочався Великий піст. Великодній піст вважається найголовнішим у році, якого дотримуються православні люди. Це не лише відмова від певної їжі, шкідливих звичок та веселощів, а й час для каяття, роздумів та молитов. Дотримання посту буде дуже корисним також і для фізичного здоров’я. Приготування запропонованих пісних страв до

ДОКЛАДНІШЕ
Святкуємо Масляну! Добірка рецептів найсмачніших млинців

Масляна — одне з найвеселіших і найсмачніших свят в році. В 2021 році відзначатиметься весь тиждень до 14 березня. Ще з давніх часів свято символізувало прихід весни та пробудження природи. Було прийнято робити опудало – велику ляльку з соломи, вдягнену у жіночий одяг. За традицією, наприкінці святкового тижня її спалювали як уособлення зими, прагнучи розбудити весняну природу. Ну і звісно ж, прийнято готувати

ДОКЛАДНІШЕ
1 2 5 6
Підпишіться на новини та акції
E-mail*
Loading